MENU

Szolgáltatások
Élelmiszer- és takarmánybiztonsági
és fenntarthatósági rendszerek kiépítése

Élelmiszer- és takarmánybiztonsági

rendszerek kiépítése

A rendszerek közül soknak a neve ismerős (ISO, HACCP, GMP+, Fami-QS).
A kereskedelmi láncok beszállítóiktól is különböző előírásoknak (IFS, BRC, EFSIS, QS, FERRARINI) való megfelelést követelnek.
A különböző rendszerek közötti eligazodás nem egyszerű.
A magyarországi tanácsadó és tanúsító cégek érdeke, hogy minél több tanúsított rendszer épüljön ki.
A rendszerek kiépítése anyagi áldozatokkal jár.
A Feed Safety segítséget nyújt partnereinek, hogy számukra a követelményeknek megfelelő, elégséges és legkisebb anyagi áldozattal járó rendszert, rendszereket válasszák ki.
Élelmiszerbiztonsági, termékbiztonsági, minőségirányítási és környezetirányítási rendszerek kiépítése (GMP+, QS, HACCP, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FAMI QS, GMO Free, IFS) A takarmány és élelmiszer piacon egyre szigorúbb termékbiztonsági rendszerek bevezetését kérik a felvásárló, és a feldolgozó cégek.
Cégünk segítséget nyújt a követelményeknek megfelelő és a legköltséghatékonyabban kialakítható rendszerek kiépítésében.